Masturbácie, áno alebo radšej nie?!?

Aký je váš osobný názor na masturbáciu? Je vhodné, aby mladý človek prostredníctvom nej spoznával svoje telo a zoznamoval sa so svojou sexualitou?...

Aká milostná poloha je najlepšia?

Napíšte nám, ktorá milostná poloha je pre vás najvzrušujúcejšia a prečo? Páčia sa vám skôr polohy, ktoré sú skôr vulgárnejšie alebo milujete radšej klasické polohy ako je napríklad poloha misionárska.

Komentáre

Katka - Ja mám rada aj klasiku aj keď sa experimentuje. Som žene mnohých tvárí, chutí a predstáv. Vždy sa riadim tým, čo práve v danej chvíli chcem a mám tak úžasného partnera, že si s ním v tomto veľmi dobre rozumieme.

Peter - Najradšej mám polohy od zadu je to také vzrušujúce mám všetko pod kontrolou s partnerkou si môžem robiť pri milovaní čo chcem. Túto polohu by som nevymenil za nič.

MANA - JA MAM NAJRADSEJ KED SOM JA NA PARTNEROVY TO JE KRASNE TO JE MOJA POLOHA ...

Eva - Mne sa veľmi páči, keď muž je na mne. Keď ma svojím veľkým telom celú prikrýva a ja sa cítim vtedy strašne maličká a celá sa mu odovzdám. To je úžasné...

Vierka - Milujem polohy ako take. Moja najoblubenejsia je ked som na partnerovi, ale oblubujem aj polohy zo zadu.

janka - milujem polohu od zadu ked si cela lahnem na brucho a partner do mna vnika je to uzasne

lulu - ja mám tiež rada klasiku,ale dosť záleží akú mám náladu a načo mám v danej chvíli chuť a to aj dostanem..

Alena - Mam rada klasiku s tym, ze ma partner hned po sulozi lize az kym nedosiahnem dalsi orgazmus. Je to krasne.

Peterad - Nooo,mne sa paci suloz na kuchynskej linke,ako vysoky muz si to mozem dovolit.Ona sedi ja medzi nohami a jemne si vychutnavame plavbu vesmirom....

renata - mam najradsej polohu od zadu a ked mi pri tom partner bozka chrbatik je to uzasne.

KP - Ja zbožňujem, keď ležím na brušku a on ma odzadu prstuje a potom keď som už dostatočne rozpálená, tak vnikne do mňa, ale s dráždením klitorisu pokračuje, vtedy vybuchujem ako sopka.

Matt - Mne sa najviac páči keď holka sedi na mne ... keď sa možem hrať s jej prsiami ...

zornicka73 - ja mam rada sex a je mi jedno aka poloha v sexe sa nevybera poloha ...ale ako to robite a s kym ,,,,ked mate milovanu osobku pri tom ,,,nezalezi aka poloha ,,,skratkA je vam FAJNNNNNNNNNN

Devil - milujem polohu keď kľačím na štyroch a partner do mňa vniká odzadu..pritom ma drží za boky a priráža si ma k sebe..taktiež milujem keď na ňom jazdím ale som otočená, tak že on môže sledovať môj zadok...je to neskutočne vzrušujúce..

Beuska - No ja mám najradšej polohu zo zadu juuj a keď zrýchľuje :-)A potom aj keď ja som na ňom aj to je veľmi dobré :) Ale hlavná poloha je tá klasická keď on na mne leží fuuu a pozerám sa mu do očí och ...:-))

adula - milujem dlhu predohru a ked som poriadne rozpálená tak mi je jedno aká to je poloha,ale mam rada ,ked je partner na mne.

Doggy_style - Jednoznacne bezkonkurencna poloha je zozadu bez lasky kopacky na chrbticu

zuzana - prosim vas vie tu niekto aka je to poloha na barana?

petko - helikoptéru ste už skúšali? skoro mi ho odtrhla, ked sa na mne točila....to bol zážitok!

Werča - Pred sexom mám rada predohru..... Najradšej mám ked som ja dole. Alebo mám rada ked sme na boku

danny - osobne si neviem vynachváliť polohu odzadu, ked si so mnou môže robiť partner čo chce, ale takisto aj, ked som na partnerovi alebo lezim na chrbte, mam na jeho ramenach nohy a on je nadomnou....

Martin - Ja mam rad celkom misionarsku, no ked mam chut trosku zmenit strereotyp, tak prijemne polohy su zozadu, partnerka navrchu a velmi rad mam ked jej pri akte vidim na vaginu :)

cickata - ja to mám rada keď som na ňom. Ale tiež keď ma celú prilahne a mazná sa s mojimi prsiami. Mám to strašne rada keď sa mi v nich ukončí.

karol - Ja to mám strašne rád medzi prsia. Keď mi ho svojimi veľkými prsiami pevne pritlačí a tiskne ich dlaňami sebe tak, že sa mi v nich úplne stratí a vôbec ho nie je ani vidieť..... A potom už len pomedzi ne zrazu vytrysknem.

jano - moja to má najradšej keĎ jej ju pekne vylížem a potom do nej vniknem

Majočka... - no ja obľubujem všetky polohy s mojím partnerom... a hlavne MILUJEM keď sa milujeme ráno... a milujem na ňom to , že sa mi zverí s tým, čo by chcel vyskúšať...ale naša poloha je ODZADU... a to prirážanie... hmmmmm... M a B

laci - ja mam rad ked lezim a baba je namne je to krasne zatial som inu polohu neskusal

jaja - moje naj je predohra(dlhé objatia, bozky, maznanie, dráždenie genitálii a tak)..toto si najviac a najlepšie užijem... a čo sa týka polôh, nemôžem odolať, keď do mňa partner vnikne zo zadu a ešte uprednostňujem misionársku polohu.

filip - mne sa to paci od zadu,lepsie citim priatelku.Ona ma vsak radsej misonarsku polohu.Tak ci tak makam stale ja a rad by som aj inu polohu.Sme ku sebe otvoreny,ale ona mi tvrdi,ze ina poloha pre nu neni taka pekna,tak sme stale pri misonarovi.

myska hryzka - ja milujem vsetky polohy no na stojku na hlave a pod. si netrufam:-)

Badabong - ja mam najradsej ked som ja hore a mozem jej ho pritom vlozit dnu celeho ale menej vydrzim ked som hore-to je nevyhoda musim to prerusit potom.

aja - html

maxi king - ja mám rád polohu ked klačím na kolenách a priatelka lezi na kraji postele a nohy jej držím na svojich rukách, vtedy ju dostanem do siedmeho neba a seba tiez. udávam tepmo a mám ju vo svojej moci

feri - najlepse je mat sex v škole :D vtedi to je adrenalin a človek si to uzije :D

nasťa - Najlepsia? Keď ležím, partner klačí a ja mám vyložené nohy na jeho pleciach....a pod sebou vankúšik, jaj užasné

DEŽo - Najlepšia je fajka v aute / od susedy /

Araňa - Umrite na ploché nohy!!!!

ok - milujem polohu na partnerovi, zo zadu, ale aj klasiku, ked je strasne strasne precitena, to je nadherne....

Janka - Mám rada keď mi partner "prečistí"všetky dierky a potom mi všetko nastrieka do úst.

DEŽo - -Araňa aj Ty si moja suseda???

macko usko - akrobatická

miki a mikca - nejlepsi je divoky a necekany

-ová - Najradšej to mám do ucha a do pupku. A výstrek do leča. Pravdaže s vajcom....

Pravidlá diskusie

Prosíme všetkých užívateľov, aby do komentárov nevkladali vulgarizmy, nadávky alebo iné výrazy urážajúce iných užívateľov. Všetky nevhodné príspevky budú administrátorom vymazané.

Ďalej všetkých užívateľov prosíme, aby do komentárov nevkladali html kód alebo iné špeciálne značky. Html kód je automaticky dekódovaný takže sa bude zobrazovať ako normálny text, ktorý bude následne administrátorom vymazaný.

Nakupujte erotické pomôcky v sexshope.
Vitajte vo svete erotických pomôcok! Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk